Ons aanbod

Te huur: Flexibele bedrijfsruimte

Ettenseweg 6 te Ulft

015

Op een goede locatie op bedrijventerrein “De Rieze” te Ulft bieden we flexibele opslagruimte te huur aan in een modern bedrijfspand van 3000m². In dit pand zijn diverse units te huur vanaf 25 m². Het pand heeft diverse ingangen door middel van loopdeuren, roldeuren en enkele laadperrons. Het pand is goed bereikbaar en is te huur met een groot service-level. Zo mag er gratis gebruik gemaakt worden van de laad en losmiddelen ( heftruck, pompwagens , steekwagen e.d).

IJsselweg 23 te Terborg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een bedrijfscomplex met meerdere hallen, buitenruimte en een gedeelte met overkapping, voor diverse doeleinden geschikt. Totale terreinoppervlakte is 13275 m², waarvan 11250 m² bebouwd. De bebouwing is verdeeld over een drietal gebouwen met overkapping. Aan de voorzijde van het complex is een parkeerruimte aanwezig. Gezien de grootte en en fysieke mogelijkheden is het object in delen te huur. In overleg met onze opdrachtgever zijn er afhankelijk van uw wensen vele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee naar een passend en commercieel interessante oplossing voor alle partijen. Het bedrijventerrein de Akkermansweide in Terborg wordt op dit moment door de gemeente onderhanden genomen. Een gehele herstructurering en revitalisering van de Akkermansweide zal in 2017 gereed zijn.

Berkenlaan te Silvolde

Kopie van pand revab1

In goede staat van onderhoud verkerende bedrijfsruimte met kantoren en hallen. Er zijn rondom het pand voldoende parkeermogelijkheden aanwezig. Het pand is van verschillende kanten goed bereikbaar.
Gezien de grootte en en fysieke mogelijkheden is het object in delen te huur. In overleg met onze opdrachtgever zijn er afhankelijk van uw wensen vele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee naar een passend en commercieel interessante oplossing voor alle partijen.

Industrieweg te Silvolde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het complex aan de Industrieweg in Silvolde bestaat uit meerdere hallen. Ook dit complex is in delen te huur. We denken graag mee met uw wensen. Er zijn veel mogelijkheden o.a. Kantoorruimte, Bedrijfsruimte, Opslagruimte en Showroomgedeelte.

IJsselweg te Terborg

952_720x480

Op het bedrijventerrein “Akkermansweide” in Terborg, direct aan de “Oude IJssel” gelegen bedrijfscomplex, bestaande uit: Showroom, Kantoren, Opslag en-/of Bedrijfsruimten.
Het bedrijfscomplex is in totaal circa 7.630 m² groot. Het complex heeft diverse voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Goed bereikbaar en nabij de snelweg A18, 5 minuten vanaf Doetinchem.

Ulftseweg te Silvolde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In Silvolde hebben we in onze portefeuille een winkel- en bedrijfspand met een kantoorunit van ca 100 m². De kantoorunit is nog beschikbaar.
In het winkelgedeelte van dit pand is de Hodgepodge-Shopinshop gevestigd. De winkel is 1500 m² groot. Op de beneden verdieping zijn diverse shops gehuisvest, op de eerste etage diverse Outlets en Opdeplank, waar particulieren hun eigen spulletjes kunnen verkopen. Bekijk de vele mogelijkheden en voor contactgegevens de website van Hodgepodge-shopinshop. www.hodgepodge-shopinshop.nl of www.facebook.com/hodgepodgesilvolde

Ulftseweg te Silvolde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit bedrijfspand is ca 840 m² groot, beschikt over een grote roldeur, diverse compartimenten, zoldergedeelte en een kantoorunit. Op dit moment is dit pand verhuurd.

Caravanstalling te Silvolde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We bieden de mogelijkheid tot het stallen van uw caravan of vouwwagen. Op dit moment stallen we circa 80 caravans. Enkele plekken zijn nog beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.